25. okt, 2015

Rustaaaag

Ik had vanavond een hele tekst geschreven en het meest rampzalige gebeurd. Je wil het  plaatsen en ALLES WEG!! AAAAAH. Als ik ergens gedemotiveerd van raak is het wel zoiets. U moet begrijpen dat ik mijn volledige ziel en zaligheid leg in het schrijven van mijn columns. Het kost toch een hoop energie en om je dan weer op te laden om nog een stuk te schrijven valt niet mee. Ik heb het momenteel erg druk op het werk en dan probeer je in het weekend zoveel mogelijk rust en ontspanning te vinden. Ook dit valt momenteel niet mee, er zijn altijd allerlei verplichtingen en dan is het zomaar weer zondagavond. 

Heb deze week mijn eerste ledenvergadering gehad bij mijn nieuwe club P.V. Franeker '97 en het was weer als thuiskomen. Voelde me daar erg thuis en we hebben weer enorm gelachen. Daarnaast had ik nog allerlei afspraken op de avond afgelopen week en dus enorm drukke week gehad. Dit weekend enorm genoten van min clubs Feyenoord en Cambuur. Feyenoord is met Kuyt heerlijk bezig en Cambuur komt er wel. Volgende week gaan we met z'n allen naar dkv om daar drie punten te pakken. Kan erg genieten van een goede pot voetbal op de zondag. 

Vandaag alle afdelingen weer lekker in bad gehad en daar maakten ze dankbaar gebruik van. Ook alle hokken schoon gemaakt en een aantal beloftes van afgelopen seizoen in de hand gehad en beoordeeld. Ook een aantal jonge duiven heb ik beoordeeld en ik durf het bijna niet te zeggen, maar WAUW!!! Topspul zit er volgens mij tussen. Duiven met een geweldige bouw en hopelijk het talent van hun ouders. We gaan kijken hoe deze jeugdigen zich gaan manifesteren in het eerste elftal van P.C. Buwalda Sint Jacobiparochie. Ik denk in ieder geval dat ik goed gescout heb afgelopen jaar en laat de talentjes nu maar een mooie winterjas aantrekken zodat ze zich in juli goed gaan laten zien. Ze zullen er allemaal aan moeten geloven want ik speel mijn jaarlingen gewoon op de Marathon. Enige manier om een goede test te doen als je een klein hok hebt zoals ik. 

Zag net dat ik 19e Nationaal aangewezen kampioen Marathon geworden ben en dat vind ik een hele eer. In je eerste jaar bij de beste twintig van Nederland behoren is best redelijk, nu op naar de eerste tien volgend jaar, een mens mag dromen toch??

Persoonlijk ga ik proberen deze week een beetje rustig aan te doen, 's avonds niet te veel dingen, maar luisteren naar Tommy Beugelsdijk en dus rustaaaag aan. Tot volgende week!